Mischellqa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

LEN CHLAPI = NEVERIT!!!

tak damy a pani.. dnes to bude asi len o idiotizme chlapov.. Vopred sa ospravedlnujem vsetkym relativne normalnym chlapom (hoci, povedzme si na rovinu baby, existuje normalny?)
ja neviem, asi som magnet na takych, co sa prejavia po urcitej dobe a v mojich ociach klesnu ako kotva ku dnu.. nie len to.. oni ked su u mna na dne, tak prerazaju kazdym dnom na to dalsie dno..
Kazdy moj byvaly frajo bol dement... Jeden ma plieskal... Len tak z nudy.. Alebo ked bol opity.. Kompenzoval si komplexy z postele na mne.. Dajme tomu, ze sa volal pan 3 sekundovy Bitkar :) nebol to moj prvy "priatel", ale prvy vazny vztah, ktory trval 2 roky a sama neviem preco tak dlho.. Dakujem Bohu, ze som isla na vysku a ze sa mi rozlepili oci, ked mi denno denne volal kazdych 5 minut, ze kde som, co robim a ci sa nekurv.m.. Clovek sa poriadne ani vystat a vysr.t nemohol ist kvoli jeho debilnym telefonatom plnych upozorneni a varovani..
Ale predbehla som par vztahov :) Co takto moj "prvy"? :)) Pan Zahranicne meno.. Spoznala som ho ako stredoskolacka.. No proste laska jak hrom.. Ja hlupa naivka a on? On ten dokonaly, syncek riaditela elektrarni (jadrovej).. Snad ma aj zo zaciatku mal celkom rad :) Potom prislo "tenkrat poprve" a nejako to chlapec nezvladol v posteli, tak som mu to ako neskusena husicka zavesila na nos a on sa zachoval priam chlapsky :)) Mala som pocit, ze mu o chvilu budem utierat slzy.. Tak si isiel naliat tvrde, zapalil si a bolo dobre :) Staral sa niekto o mna, ze som prave prisla o panenstvo? Myslim, ze nie :) a celkom sa prejavil ako sebec ;) no ale to nebolo vsetko :) par dni nato prisiel rozchod :) bol komicky..
Ja: chces sa rozist?
Pan Zahranicne meno: teraz nie..
Ja: kedy? zajtra o 15.28 moze byt?
Pan Zahranicne meno: priblbly usmev
Ja: otocka na pate a zapis do dennicka - dnes som sa rozisla s panom Zahranicne meno, bude mi chybat.. Uz mi chyba :) Prezila som tych par tyzdnov v slzach.. Najlepsie bolo, ked si zacal s mojou spoluziackou, dnes najlepsou kamaratkou.. Ako naschval.. Cisto ciste chcel len vyryvat.. A mna to neskutocne zobralo, lebo to bol prvy uder pod pas, z tych, ktore zo mna urobili niekoho ineho..To som este nevedela, ze pride aj horsie a ze to bol len slaby odvar z buducnosti..
No podme na dalsie moje chodenie s dalsim panom na holenie :) Uz ani neviem,ci to bolo pred panom Zahranicne meno alebo po nom.. Pan Klamar.. Tak ten vyzeral o 8 rokov starsi ako bol :) Obciansky este vonal po vytlaceni a mne klamal kde sa len dalo a pri com sa len dalo.. Ked nakoniec vytlacil pravu,myslim celu pravdu, tak to bol koniec :) Dalsia sanca nebola :) Do dennicka zapisujem - opat som o nieco silnejsia.. dalsi uder pod pas ;)
Hmm... Ktoze bol dalsi v poradi? :) jaaaaj :) jasne :) tak tento bol zarucene pred panom Zahranicnym (ospravedlnujem sa za skakanie, ale vzdy ma napadne nejaky novy trulo)..
Pan Vysoky :) Bol odo mna o 10 rokov starsi, ja neviniatko a on svetaskuseny chlap, co pretiahol vsetko co ma vaginu a krvny obeh.. Pokusal sa aj mna dostat s kalerabmi o tom ako ma neskutocne miluje :))) Ale uz vtedy som podvedome tusila, ze toto je LEN chlap.. LEN chlap = NEVERIT!!! Rozchod? jasne, ze aj ten prisiel :) preco? Lebo som mu nedala.. Bolo potupene jeho muzske ego, nevedel to zvladnut, tak mi radsej povedal, ze ma uz nemiluje :))) Ach tie mlade casy :)) Do dennicka zapisujem - aj tak nebol pre mna :) Zarmutok bol na bode mrazu, ale uder to bol tak ci tak ;)
Po panovi Bitkarovi som si dala pauzu s chlapmi.. Sak som bola prvacka na vyske, potrebovala som spoznavat novych ludi.. Az kym neprisiel pan Inteligent do pocitacov :) takze:
Tomu, co medzi nami preblesklo, bola laska na prvy pohlad.. To som este nevedela, ze som si mala radsej oci vylupnut tupou lyzickou ako sa pozriet na neho... Mal usmev ako Julia Roberts :)) ked sa usmial, tak mu bolo vidno vsetky stolicky ;)Prve rande bolo asi fajn.. Lebo ked ma pobozkal prvy krat, tak som lietala v oblakoch.. Nikdy som nevedela co to presne znamena, ale vtedy som nato prisla.. Najkrajsie ale bolo, ze ma tyzden tahal za nos a po tyzdni mi poslal sms: "Musim sa ti priznat.. mam priatelku..." Ja neviem ci som vadna alebo co, ale to fakt posobim dojmom debilnej husi, ktora naleti kazdemu?! Cloveku to az dych vyraza, ked sa nad sebou zamyslim :)
Tym sa to ale s panom Inteligentom do pocitacov neskoncilo :) to bol len zaciatok zahuby :) Ale este nie ta najhorsia zahuba.. Ta len pride :) ale to je kapitola sama o sebe.. No ale vratim sa spat k panovi Inteligentovi do pocitacov.. Trvalo asi mesiac,kym si ma udrziaval ako zadne dvierka, kym sa nevedel rozhodnut medzi mnou a jeho frajerkou, o ktorej tvrdil, ze uz to aj tak nema vyznam a bla bla bla.. mesiac som zila v nadejach, kazdy den s nim volala a pisala si s nim o tom, ze si zbalime kufre a odideme spolu na opusteny ostrov, kde budeme len my.. Stale tvrdil: "toto je neriesitelna situacia.. ty to cele nechapes.. nemozem sa s nou rozist.." niezeby som na neho tlacila, povedala som mu, nech sa rozhodne... a nakoniec sa "neriesitelna situacia" stala "riesitelnou" Neviem akym logaritmom  a derivaciou nato prisiel, ale zo dna na den to bolo proste vyriesene a my sme si mohli uzivat jeden druheho :) No krasne obdobie.. Kym mu nepreplo v bedni z tych pocitacov a zo dna na den ma vraj prestal milovat.. To boli tiez dobre kaleraby na jeho styl :)) Musel sa zahrat na tvrdasa :) ani on chudacik nemohol prehltnut to, ze v mojom zivote existuje pan Naj (clanok Narodenie + par kapitol)... Tak vecer ma este neskonale miloval a ked pan Naj napisal sms, tak pan Inteligent do pocitacov ma uz rano nemiloval.. smutne.. Smutnejsie bolo, ze ja som sa z toho celkom dobre zlozila.. ale dostala sa z toho aj vdaka panovi Naj.. Po troch mesiacoch som sa dostala do dusevnej pohody, ked ma nemohol rozhodit fakt nikto :) Bola som na svoju imunnost celkom hrda :) Kym sa po 3 mesiacoch opat neozval pan Inteligent do pocitacov... Chcel dalsiu sancu :) ale medzitym sa opat situacia stala "neriesitelnou", lebo sa vratil k byvalej :)) Ach tie medziludske vztahy :)) Otazka do davu: stala sa "neriesitelna" situacia opat "riesitelnou"? :)))
Odpoved: pri primitivovi ako bol on bola kazda malicherna situacia v zivote neriesitelna, ale preprogramovat MacOsX na Windows bola malina...
Takze: pendloval medzi mnou a byvalou ako tenisova lopticka medzi Sampresom a Agesim.. Bolo to fakt bujne obdobie :) pokracujem: po dopendlovani a vyrovnani neriesitelnych situacii sme bol spolu este nejaky ten piatok.. v celkom slusnej harmonii.. Naziapal na mna len vtedy, ked som mu nechtiac vypla stahovanie filmov alebo programov :) Ja som na neho nahucala len vtedy, ked so mnou nechcel komunikovat :) Najradsej som na nom mala, ked sa nalogoval na znamu stranku chatovania a zacal si komplexy z velkeho nosa kompenzovat na dievcatach, ktorym tlacil neskutocne kaleraby do hlavy, typu: ty si taka zlatucka a bla bla bla.. Najviac ma ale asi dorazalo, ked zatajoval, ze ma priatelku.. Ked som si dovolila mu to vytknut (ako som si to mohla dovolit?), tak to bolo opat tu:"ty to nechapes!" Ja som vlastne v nasom vztahu asi nikdy nicomu poriadne nechapala.. To len on bol ten, co vsetko chapal a vedel dokonale vysvetlit.. A ked som sa ho opytala nejaku otazku, napriklad: "s kym si volal cukrik?"
Jeho odpoved: "neviem"... Cudne, ja ked volam, tak aspon viem s kym ;) Ale asi som opat ja ta cudna..
Otazka: "Co je neriesitelne na tejto situacii?"
Jeho odpoved: "neviem"
Pomaly ale isto som znenavidela slovo "neviem"
Proste harmonia :) potom som sa ja rozhodla, ze pojdem do USA.. a ja hlupa hus som nahovorila aj jeho.. ach.. to som si tiez radsej mohla dat deci kyseliny, ako vyslovit slova: "nechces ist aj ty? Pooooood... Bude tam fajn" :)) Isiel.. Ale USA po jeho boku je az dalsia kapitola :) tak zatial bru noc :)

snad zaciatok.. | stály odkaz

Komentáre

  1. jo!
    okej :) moze byt.. sak teda zajtra ti nato odpoviem :)
    publikované: 27.04.2007 01:30:44 | autor: slimacik (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zaujimave ..
    prepac, ale dobre sa to cita - zabavne napisane - asi prezit to az take super nebolo, ale aspon poznas svet :)
    len pozor na stenu, aby si ju nevyudovala priliz do vysky .. lebo potom ju nemusi nik prekrocit ..
    f.
    publikované: 27.04.2007 07:41:19 | autor: Felician (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no
    Asi je cas sa zamysliet nad sebou slecna. Lebo urcite nie je chyba vo vsetkych muzoch na svete. Mozno je chyba len vo vybere jedinej slecny :-))
    publikované: 27.04.2007 09:10:57 | autor: YoYo (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. suhlas s NO
    Ahoj, trochu suhlasim s NO. Vies, opisujes dost negativne svoje zazitky a vsetku vinu hadzes na svojich ex-. Samozrejme, bitky a citove vydieranie je nieco ine. Ale naozaj si ty nespravila nic, preco sa oni takto spravali? Naozaj mozes s hrdostou a 100% istotou tvrdit, ze z tvojej strany je a bolo vsetko ok? Mozno, ked si odpovies na tuto otazku, dalsie pokracovanie bude mozno v inom duchu.
    Vela stastia na vztahy - vyrovnane, harmonicke.
    publikované: 27.04.2007 10:03:04 | autor: nujoshi (e-mail, web, autorizovaný)
  5. heh
    pripominas mi moju sestru, ta tiez neustale nadava na vsetkych chlapov, ze nie su normalni, ze so ziadnym sa neda poriadny vztah nadviazat, ale to, ze jej chyba aspon minimalna sebareflexia o tom samozrejme hovorit nebude. nie je nic jednoduchsie ako hladat chyby len v druhych a v okoli ale nikdy nie v sebe. takze sa skus nad sebou zamysliet, ci tiez vyznamnou mierou neprispievas k rozpadom vztahov. obycajne aj minca mava dve strany.
    publikované: 27.04.2007 10:13:50 | autor: fn. (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. nujoshi
    mily nujoshi ;) ja si svoju chybu viem priznat :) a aj tie pridu :) nemusis sa bat.. :) ja nehovorim, ze ja som dokonala, ale do clanku vyberam len tie najkomockejsie situacie v mojich ociach po istej dobe.. to vobec nie je o hadzani viny na niekoho.. Na nikoho vinu nehadzem.. Pre mna su to zabudnute veci, pricom s tymi najhorsimi sa vyrovnavam sarkazmom a ironiou.. To je moj sposob...
    publikované: 27.04.2007 11:38:32 | autor: Mischellqa (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Mischellqa
    Tvoj clanok som myslim pochopil spravne a paci sa mi ten humorny ton, v akom je vedeny. Zaroven mozno aj trochu obdivu, ze sa na to dokazes takto pozriet. Chlap by to robil asi tak, ze by sa lutoval a tym padom by niektore "husicky" na to skocili. To ale nehovorim o sebe, len ti mozno davam za pravdu - ciastocnu uz i preto, ze aj ja som muz. Moj zivot a vsetko okolo mna riadia city a emocie. Aky som vo vnutri, taky aj navonok. Maska prec! ( toto by uz bolo na zalozenie hnutia). Takze ak tvoj clanok mal pobavit, pobavil. Ak mal tvoj clanok urazit, tak neurazil :-)

    Drz sa a snad to raz vyjde
    publikované: 27.04.2007 13:25:50 | autor: nujoshi (e-mail, web, autorizovaný)
  8. nujoshi
    zarucene nemal nikoho urazit.. keby chcem urazat, tak tam hodim origos mena a neskryvam ich.. :) mal len pobavit a zaroven mne pomoct formou vykecania (pisania).. Som rada, ze nepatris medzi tych, co sa lutuju a ze sa riadis tym co citis, lebo takych je dnes naozaj malo.. A aj ked napisem, ze ste vsetci rovnaki, tak to tak nemyslim.. Len sa musim skryt za slecnu Tvrdasku, ktoru len tak nejaky chlap nerozhadze a nepolozi na lopatky ;) Nejako bojovat musim ;)
    publikované: 27.04.2007 13:36:35 | autor: Mischellqa (e-mail, web, autorizovaný)
  9. cize
    v konecnom dosledku si chodila so samymi debilmi a dementmi. :))) ale bola to tvoja volba nie?? lebo to ja tiez si teraz mozem zacat s par kravami a potom pisat, ze ja som asi magnet na sliepky a ze ZENA = neverit.
    mam taky pocit ze si akurat mierne frustrovana :))
    publikované: 27.04.2007 15:33:00 | autor: gemini (e-mail, web, autorizovaný)
  10. gemini
    skus urobit kuk na dalsi clanok a uvidis preco ta frustracia z vas chlapov.. Nie som frustrovana z byvalych vztahov.. Na nich sa smejem :) Co sa tyka zien: ani raz som nenapisala, ze my zeny sme ine.. ;) nemame si co vycitat..
    publikované: 27.04.2007 16:36:08 | autor: Mischellqa (e-mail, web, autorizovaný)
  11. vies
    tie krizy a rozchody urcite nie su lahke a prijemne. ja si ale napriek vsetkemu - aj ked sa to na konci naozaj vyhroti a toho druheho cloveka priam neznasam, nenavidim a nechcem ho uz ani vidiet, nadavam si mozno - napriek tomu si ho vazim ako osobu, cloveka a hlavne jeho sukromie a nebudem vesat nase problemy a jeho zle charakterove vlastnosti ci chyby na nos druhym ludom. stale to preda bol clovek s ktorym som stravil urcity cas preto lebo som chcel. a nebudem si kydat do huby ze som debil a vyberam si same kravy a dementne zeny a robit nejake fatalisticke rozhodnutia :))
    publikované: 27.04.2007 23:21:05 | autor: gemini (e-mail, web, autorizovaný)
  12. gemini
    Budem sa opakovat.. Keby som si ich nevazila, tak sem capnem ich cele mena + adresa + rodne cislo ;) Mam s nimi vsetkymi aj krasne spomienky, za ktore som im vdacna, ale tie som spominat nemala v plane ;) A pravdupovediac ani nemam :) Este nejake postrehy, nazory, komentare, otazky? :)
    publikované: 28.04.2007 16:43:02 | autor: Mischellqa (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014